Loopbaan Coaching

Hoe sta jij ’s ochtends op? Bij Loopbaan Coaching komen er vragen aan de orde als ‘zit ik wel op mijn plek’ en ‘hoe kan ik mijn persoonlijke effectiviteit vergroten’. Of loop je telkens aan tegen dezelfde frustrerende situaties op je werk?

Loopbaan coaching gaat altijd over jouw functioneren op je werkplek. Aan de hand van de DISC test kijken we welke persoonlijkheidskenmerken bij jou meer of minder aanwezig zijn. Zo hebben we direct een helder inzicht in wat jouw sterke punten zijn, maar ook jouw valkuilen. Klik hier voor een voorbeeld van een DISC test. Die zullen we onder de loep nemen en kijken wat daarvan de gevolgen zijn op het werk. Heel resultaatgericht gaan we hier mee aan de slag zodat je al snel kan merken dat je meer effectief kunt handelen.

Vraag je je af of je huidige baan nog wel de juiste is, ook dan kan Take Charge je helpen. Aan de hand van een loopbaantest kunnen we kijken wat jouw carrière ankers zijn. Hierna stellen we een gericht plan op om dat te bereiken. Loopbaancoaching wordt vergoed door de werkgever. In overleg met jou, je werkgever en Take Charge worden afgespraken gemaakt over welke doelen nagestreefd worden, in hoeveel afspraken en de terugkoppeling.

De duur van het traject ligt gemiddeld tussen de 4 en 8 gesprekken. De frequentie varieert van 1 keer per week tot 1 keer per 2 weken of een lagere frequentie indien gewenst.

Bekijk onze andere activiteiten
´La vie est trop court , pour être petite´