Take Charge en Specialisten

Naast de Co-assistenten en de Artsen in Opleiding tot Specialist, begeleidt Take Charge ook de jonge specialist. De ene dag ben je nog in opleiding en kan je altijd je vragen kwijt, de volgende dag ben jij opeens de specialist en word je geacht alles te weten. Dat is lastig. Onzekerheid en kwetsbaarheid zijn zaken die over het algemeen niet getoond worden. Maar je diensten draaien gewoon door. Take Charge begeleidt jou om je onzekerheid te overwinnen en een arts te zijn die weet wat hij of zij wil en dat met overtuiging doet.

Daarnaast spelen ook work/life balance vraagstukken een grote rol in het leven van de specialist. De onregelmatige werktijden, de diensten en daarnaast ook het thuisfront. Hoe zorg je ervoor dat je het ook leuk houdt? Niet alleen voor thuis, maar ook vooral voor jezelf!

Take Charge coacht specialisten die worstelen met vraagstukken over de balans tussen werk en prive (evt. ook time management issues), loopbaanvragen, maar ook hen die de verantwoordelijkheid als een (te) grote last ervaren.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen, of een vrijblijvende intake aan te vragen. Lees ook het artikel in Arts en Auto met Martine Timmermans (augustus 2012).

Bekijk in PDF
Take Charge in de zorg folder
Als je loslaat, heb je 2 handen vrij´