Andrà tutto  bene. Alles komt uiteindelijk goed; daar geloof ik heilig in. Maar op dit moment in deze Corona tijden zijn het onwerkelijke, verdrietige en onzekere tijden. Er wordt een groot beroep op iedereen gedaan, en zeker niet op de laatste plaats op de zorgverlener. Er zijn een hoop collega-zorgverleners (medisch specialisten, a(n)ios, verpleegkundigen en andere zorgverleners) van alle leeftijden die momenteel in een achtbaan van emoties zitten.

In mijn gesprekken gaat het oa over de hoge werkdruk, angst, zorgen om je eigen gezondheid (en die van je naasten), onzekerheid of je het wel aankan, en niet te vergeten de lange dagen. Het zijn uitzonderlijke tijden die vragen om bijzondere maatregelen. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Om die reden heb ik de volgende 2 mogelijkheden bedacht:

Mogelijkheid 1

Een gratis gesprek om stoom af te blazen, een hart onder de riem, een reflectie op de dag of gewoon even de dag van je afpraten. Daarbij kan ik je wellicht ook wat handvatten bieden voor de toekomst. Na dit eerste gesprek is er ook nog een korte follow-up (mits gewenst uiteraard).

Mogelijkheid 2

Een strippenkaart van 5 gesprekken voor een later moment als je daar aan toe bent. De strippenkaart kost momenteel slechts EUR 399,00 (normaal EUR 750,00 voor de medisch specialist, en EUR 625,00 voor de basisarts en A(n)ios). De gesprekken blijven gewoon geldig, ook na de Corona-tijd, dus je kan hier zo lang mee doen als je wil.

Mocht je nog vragen hebben, of wil je gebruik maken van een van de mogelijkheden, bel of mail me dan vooral via de contactpagina.

Warme groet,

Martine Timmermans

Take Charge!

‘Moed hebben om te streven naar iets beters, geeft hoop in tijden van uitzichtloosheid’
Per 1 februari verkrijgbaar ´Handboek van basisarts tot medisch specialist, alles wat je niet leert in je opleiding´

Tot slot bied ik graag mijn boek voor de speciale prijs van EUR 10,00 aan. Stuur me een berichtje via de contactpagina en ik stuur je het boek zo snel mogelijk op.