Eva van Nieuwburg

Eva van Nieuwburg is een internationaal geschoolde voedingsdeskundige en gespecialiseerd in vitaliteit, darmgezondheid en anti-aging. Naast opleidingen die ze heeft gevolgd bij o.a. David Wolfe en Lars Gustafson volgt Eva de ontwikkelingen op voedingsgebied nauwgezet. Ze vertaalt deze kennis naar een persoonlijk en op maat gesneden voedingsadvies, recepten, workshops, lezingen en producten.

Consulten, lezingen en workshops

Eva geeft consulten, lezingen en workshops op diverse locaties waaronder de natuurwinkel Goodyfood te Hilversum. Ze schrijft in de rubriek Gezondheid op Mammas en ze schrijft een blog over moederschap en voeding op de website van personal trainer en voedingsdeskundige Jesse van der Velde.

Superfoods

Superfoods zijn groenten, fruitsoorten en kruiden/specerijen waar Eva graag mee werkt. Ze hebben grote hoeveelheiden vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en ze hebben helende en verjongende eigenschappen. Begin je dag met superfoods voor een super dag! Als je een consult boekt of een programma volgt krijg je daar heerlijke en gezonde superfoodrecepten bij.

Effect van voeding

Er wordt steeds meer bekend over het effect dat voeding heeft op ons welzijn. Door de opkomst van de Nutrigenomica (onderzoek naar het effect van voeding op de genen) is gebleken dat we niet alleen moeten denken in termen van calorieën, koolhydraten, vet en eiwitten, maar ook het effect mee moeten nemen dat voeding heeft op onze genexpressie. Signaalstoffen in natuurlijke, weinig bewerkte voeding en in superfoods hebben het vermogen om onze genexpressie positief te beïnvloeden.

Door gezond te eten verouderen we minder snel, hebben we minder stress, voelen we ons fitter en verliezen we gewicht op een makkelijke en natuurlijke manier zonder dat het er weer snel aankomt.

‘Ieder mens heeft het vermogen te transformeren. Mensen hebben een schoonheid in zich die ze niet voor mogelijk hadden gehouden.’
Lekker in je vel – Ontspannen – Goed Gewicht

Ik weet wat een gezonde voeding voor mij heeft gedaan. Ik heb meer energie dan voorheen en ik blijf zonder moeite op een goed gewicht. Ik heb geen eetaanvallen meer omdat mijn lichaam nu krijgt wat het nodig heeft. Graag deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Meer weten?

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor een consult kun je kijken op Age Well of bellen naar 06-26797411