Petri Dobbenberg

‘Doe wie je bent!’ is haar motto. Ontdek wat je in je hebt, gebruik je talenten, pak je obstakels aan en neem de leiding over je eigen leven. Verken de wereld en speel in op mogelijkheden. Verbinden van mensen is wat Petri graag doet. “Door helder en open te communiceren en te noemen wat jij belangrijk vindt, ben je zeker in staat te bereiken wat je wilt. Het begint met het gesprek met jezelf; waar gaat het mij om en waar wil ik heen? Petri kan dit gesprek faciliteren en doordringen tot de kern van de zaak.

Behalve netwerker is zij coach en trainer bij vraagstukken zoals persoonlijke effectiviteit, loopbaanbegeleiding en persoonlijk leiderschap. Hierbij gebruikt zij verschillende werkvormen: van biografisch werken tot creatieve loopbaanbegeleiding, van netwerktrainingen tot het ontwikkelen van programma’s voor groepen. Door het ontdekken van de kracht van netwerken is het bereiken van doelen vaak eenvoudig, zonder ingewikkelde procedures te doorlopen.

Door de diversiteit van samenwerken met professionals kan zij aansluiten op allerlei thema’s op verschillende niveaus. Naast individuele coaching verzorgt Petri regelmatig workshops, trainingen en presentaties. Petri is gespecialiseerd in en werkt graag met de 45+-er.

‘Ze zeggen altijd dat de tijd dingen verandert, maar uiteindelijk moet je ze zelf veranderen’ - Andy Warhol