Over Take Charge

Uit onderzoek is gebleken dat 1/3 van de hoogopgeleide werkende vrouwen last heeft van ernstige stress. Zij lijden veel vaker aan psychische vermoeidheid dan mannen, maar ook vaker dan vrouwen die lager zijn opgeleid. Onderzoeksbureau SKB ontdekte ook dat juist de hoogopgeleide vrouw het grootste risico loopt op een burn-out. Bij vrouwen van 40 jaar loopt 30% dat risico, bij 50 jaar is dat 34%, en bij 58 jaar is dat opgelopen tot liefst 40%. Take Charge richt zich met name op deze doelgroep. Mannen zijn natuurlijk ook welkom.

Oprichtster Martine Timmermans

“Mijn stijl van coachen is gebaseerd op respect, vertrouwen, open- en directheid. Zo streef ik ernaar dat we al snel samen tot de kern van het probleem komen. Ik coach met beide benen op de grond, en reik ook, zo nodig, handige tips, oefeningen en methodes aan. Ik streef ernaar om de rust en ruimte te creëren om te achterhalen waar je steeds tegenaan loopt. Waar gaat het fout en waarom en hoe zorgen we ervoor dat je persoonlijke effectiviteit groter wordt.

Maar we nemen ook vooral de tijd om te kijken naar wat je nou eigenlijk wil. Wat zou jou gelukkig maken en hoe zorg je ervoor dat je meer kan ontspannen en vooral kan genieten van je baan, je gezin, jezelf en het leven! En last but nog least: we stellen een plan op om dat te realiseren. We gaan aan de slag!

Ik hoop dat dat jou aanspreekt! Daarnaast wil ik ook altijd die ruimte, openheid en vertrouwen creëren dat als jou iets niet aanspreekt, dat bespreekbaar te maken. Mijn ervaring is dat we er altijd samen uitkomen, naar beiden tevredenheid.

Op alle activiteiten van Take Charge zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Meer over de activiteiten
‘Ik ben mezelf, er zijn al zoveel anderen’