Personal Coaching

Bij Personal Coaching kan je denken aan vraagstukken als work-life balans, wat geeft energie en wat vreet energie? Hoe kan je ervoor zorgen dat je meer plezier beleeft in wat je doet, zowel thuis als op het werk?

Meer Personal Coaching
Loopbaan Coaching

Hoe sta jij ’s ochtends op? Bij Loopbaan Coaching komen er vragen aan de orde als ‘zit ik wel op mijn plek’ en ‘hoe kan ik mijn persoonlijke effectiviteit vergroten’. Of loop je telkens aan tegen dezelfde frusterende situaties op je werk?

Meer Loopbaan Coaching
Training & Opleiding

Zoek je nog iemand voor een specifieke training of workshop? Take Charge biedt trainingen en workshops aan op het gebied van Time Management,  Effectief Vergaderen, (persoonlijk) Leiderschap, burn-out (preventie), conflicthantering, communicatie, vitaliteit, coaching en HRM.

Meer Training & Opleiding
Intervisiebegeleiding

Take Charge heeft ruimschoots ervaring in het begeleiden van intervisiegroepen. In veranderings- en opleidingstrajecten is het belangrijk dat veranderingen bestendigd worden. Intervisie is een soort ‘zelfhulpmethode’waarbij collega’s of traininggenoten elkaar op eigen kracht kunnen ondersteunen bij het reflecteren op werkvragen.

Meer Intervisiebegeleiding
‘Take pride in how far you have come. Have faith in how far you can go.´ - Aristoteles

Teamcoaching

Take Charge begeleidt teams en vakgroepen die willen werken aan de samenwerking.Teamcoaching is erop gericht om het team te helpen kwalitatief betere prestaties te realiseren, beter te leren en zich daarmee beter en sneller te ontwikkelen.

Meer Teamcoaching
Sollicitatie training

Take Charge kan je helpen met je sollicitatieprocedure. Ben je door de eerste brievenselectie heen? En heb je geen idee wat je van het gesprek moet verwachten?  Of liep het de vorige keer niet zo lekker en wil je deze kans optimaal voorbereiden. Take Charge begeleidt je door middel van het oefenen van een sollicitatiegesprek. Ik stel stevige vragen waarna je feedback krijgt op zowel de inhoud, maar ook op je gehele non-verbale communicatie/ houding. Daarnaast krijg je handige tips en aanknopingspunten om met meer vertrouwen de procedure in te gaan. Ter voorbereiding stuur je de betreffende vacature (opleidingsplek) en je CV en brief waarna we het gesprek zo waarheidsgetrouw mogelijk gaan nabootsen. De sollicitatietraining duurt doorgaans 2 uur en kan op korte termijn ingepland worden.

Meer Sollicitatietraining