Loopbaan Coaching

Hoe sta jij ’s ochtends op? Bij Loopbaan Coaching komen er vragen aan de orde als ‘welk specialisme past bij mij’ en ‘hoe kan ik mijn persoonlijke effectiviteit vergroten’. Je hebt misschien te horen gekregen dat je je meer moet gaan onderscheiden om kans te maken op die felbegeerde opleidingsplek of dat je jezelf wat meer mag laten zien in de overdracht. Of loop je telkens aan tegen dezelfde frustrerende situaties op je werk waarbij het je maar niet lukt om dit om te buigen?

Loopbaan coaching gaat altijd over jouw functioneren op je werkplek. Aan de hand van de DISC test kijken we welke persoonlijkheidskenmerken bij jou meer of minder aanwezig zijn. Zo hebben we direct een helder inzicht in wat jouw sterke punten zijn, maar ook jouw valkuilen. Klik hier voor een voorbeeld van een DISC test. Deze is overigens altijd optioneel. De test nemen we samen onder de loep en kijken wat daarvan de gevolgen zijn op het werk. Heel resultaatgericht en praktisch gaan we hier mee aan de slag zodat je al snel kan merken dat je meer effectief kunt handelen.

‘La vie est trop court , pour être petite’

Vraag je je af of je huidige plek nog wel de juiste is, ook dan kan ik je helpen. Aan de hand van een loopbaantest kunnen we kijken wat jouw carrière ankers zijn. Hierna stellen we een gericht plan op om dat te bereiken. Loopbaancoaching wordt vaak vergoed door de werkgever. In overleg met jou, je werkgever en Take Charge worden afspraken gemaakt over welke doelen nagestreefd worden, in hoeveel afspraken en de terugkoppeling.

De duur van het traject ligt gemiddeld tussen de 4 en 6 gesprekken. De frequentie varieert van  1 keer per 2 weken of een lagere frequentie indien gewenst. Jouw tempo is leidend in het traject.

Testimonials