Training & Opleiding

Zoek je nog iemand voor een specifieke training of workshop? Take Charge biedt verschillende soorten trainingen aan:

Time-management, Effectief Vergaderen, Peroonlijk of Medisch Leiderschap, Communicatie, Coachingsvaardigheden, Onderhandelen, Solliciteren etc.

Mocht jouw gewenste onderwerp er niet bij staan, neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een training op maat.

‘La vie est trop court , pour être petite’

In company training

In overleg met de opdrachtgever worden trainingen of workshops op maat gemaakt. Dit zijn veelal trainingen of workshops voor een groep collega’s; een vakgroep, een projectgroep of een afdeling. Enkele voorbeelden: een training Time Management voor een specifieke afdeling of team? Wil je jouw team effectiever laten vergaderen, zodat er meer beslissingen genomen worden en minder bediscussieerd? Take Charge kan hierbij helpen.

Of is persoonlijke aandacht voor de medewerkers iets waar je mee aan de slag wil. Wil je de coachingsvaardigheden van jouw medewerkers verder uitbreiden? In een halve dag gaan we heel concreet aan de slag met een klein deel theorie, maar vooral veel oefeningen. Je zult direct merken dat de slagkracht van de medewerkers groter is geworden op dit gebied. Verder kun je denken aan trainingen over effectief vergaderen, projectmanagement, time-management, stressmanagement coaching, communicatie aan de balie, enz.

Een vb: Leiderschapsprogramma

Take Charge heeft in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een Leiderschapsprogramma ontwikkeld en uitgevoerd voor alle teamleiders van 2 divisies. Het programma (`Lao Tse´ genoemd vanwege het streven naar dienend leiderschap), is een uitgebreid programma van 5 seminars (elk 5 dagdelen), residentieel, zodat ook informele momenten gecreëerd zijn om met de behandelde thema´s aan de slag te gaan, ervaringen uit te wisselen en een netwerk op/uit te bouwen. Naast de seminars, zijn ook begeleidde intervisies en colleges onderdeel van het programma. De looptijd van het programma is een jaar (met voorafgaand een startdag (game) om de doelstellingen met elkaar helder te krijgen, en een slotdag om de successen te vieren) waardoor het ontwikkelingsproces de noodzakelijke tijd krijgt en tevens voldoende ruimte aanwezig is om met alle opgedane kennis en vaardigheden te experimenteren en te internaliseren.

Voor meer informatie: aarzel vooral niet om contact op te nemen.

Persoonlijke training

Vaak blijkt tijdens een coachingstraject dat de cliënt wel wat hulp kan gebruiken op een specifiek gebied. Gedurende het traject helpt Take Charge dan met het vergroten van deze vaardigheden. Dit zijn veelal vaardigheden op het gebied van solliciteren, presenteren, communiceren (formeel of informeel), sollicitatiegesprekken, omgaan met conflicten of klantgericht handelen. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de trainingsmogelijkheden.

Testimonials