Sollicitatietraining

Take Charge kan je helpen met je sollicitatieprocedure. Ben je door de eerste brievenselectie heen? En heb je geen idee wat je van het gesprek moet verwachten? Of liep het de vorige keer niet zo lekker en wil je deze kans optimaal voorbereiden. Take Charge begeleidt je door middel van het oefenen van een sollicitatiegesprek. Als een assessment onderdeel is van de procedure bespreken we ook deze uitkomsten.

Mocht je nog in de fase ervoor zitten, kan ik ook helpen met het redigeren van je brief en CV. 

De sollicitatie training is ook beschikbaar in combinatie met 1-3 coachingsgesprekken om te bepalen hoe je je optimaal kan voorbereiden, je zelfvertrouwen wat te stutten en je goede en verbeterpunten helder voor ogen krijgt.

Neem vooral contact op om te kijken wat bij jou past.

‘La vie est trop court , pour être petite’

Ik stel stevige vragen waarna je feedback krijgt op zowel de inhoud, maar ook op je gehele non-verbale communicatie/ houding. Daarnaast krijg je handige tips en aanknopingspunten om met meer vertrouwen de procedure in te gaan. Ter voorbereiding stuur je de betreffende vacature (opleidingsplek) en je CV en brief waarna we het gesprek zo waarheidsgetrouw mogelijk gaan nabootsen.  We kunnen tevens een persoonlijkheidstest doornemen die je vooraf online hebt gemaakt.

De sollicitatietraining duurt doorgaans 2 uur en kan op korte termijn ingepland worden.

Testimonials