Voor wie?

Take Charge coacht, begeleidt en adviseert professionals waarbij de bevlogenheid niet meer voldoende lijkt om het werk leuk te blijven vinden en optimaal te blijven presteren.

Hoe werkt het?

Het uitgangspunt is dat door zelf in actie te komen, je omgeving daar wel bij vaart. Of dit nu op het werk is, of in je gezin. Als je zelf in beweging komt, en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk, dan merk je dat je omgeving daar op reageert. Tijdens de coachingsgesprekken staan we eerst stil bij jou als persoon. Dat doen we met behulp van diverse technieken waarbij ik fungeer als jouw klankboord. Ik ben RET gecertificeerd (Rationele Effectiviteits Training) waardoor ik jouw belemmerende ideëen boven tafel krijg.

Je maakt een eigen sterkte- en zwakte analyse, waarna we een Persoonlijk Ontwikkel Plan gaan maken om te kijken hoe je de gewenste situatie kan bereiken. Elk traject begint in principe met een PPA test of een gelijksoortige test. Deze persoonlijkheidstest geeft ons inzicht in jouw voorkeursgedrag in bepaalde situaties. Op deze manier kunnen we heel gericht werken aan jouw valkuilen en stressoren, met als uitgangspunt jouw sterke punten en competenties. Daarnaast geeft deze test ook inzicht in stress-en motivatiefactoren op je werk.

Kennismaken

Gedurende de intake maken we kennis met elkaar en kijken we naar jouw coachingsvraag. Na deze eerste kennismaking besluiten we of we met elkaar verder gaan. Mocht tijdens dit gesprek blijken dat er geen sprake is van een juiste ´match´, dan wordt dit gesprek niet in rekening gebracht.

Praktisch

De coachingsessies duren 5 kwartier en vinden plaats in de praktijk van Take Charge in Baarn of op een voor jou geschikte locatie.

Take Charge folder

Verder zijn er een aantal mogelijkheden om kosten van een traject te laten vergoeden of af te trekken bij de belastingaangifte.

Informatie fiscale mogelijkheden
´Stay hungry, stay foolish… Don´t live the results of other people´s thinking´ - Steve Jobs
Ethische gedragscode

Take Charge is lid van de Stichting Counselling en ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Daarmee verbindt Take Charge zich aan de Ethische Code voor coaches en counsellors en tevens aan de Ethische Gedragscode van de NOBCO die van toepassing is in de relatie tussen cliënt en coach. Het belangrijkste uitgangspunt van deze codes en bij die van Take Charge is: ‘Take Charge handelt altijd in het belang van de cliënt’.

Dit is de basis voor de relatie tussen de cliënt en Take Charge! Respect, integriteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit staan daarbij voorop.

Algemene voorwaarden

Tevens hanteert Take Charge algemene voorwaarden die op alle activiteiten van toepassing zijn. Bij de aanvang van de begeleiding worden deze Algemene Voorwaarden bekend verondersteld. Als je hierover nog vragen hebt, stuur dan een mailtje via het contactformulier of via info@take-charge.nl.